Pääsivusto 

Liity seuraan


Joukkueet


Blues Matinkylä ry
Matinkartanontie 9-11
02230 Espoo
Puhelinnumerot
Email: toimisto
@bluesmatinkyla.fi
Blues Matinkylä 99 White:n avoimet harjoitukset

1910:28
huhtiUutiset / Blues MK-99 White

Blues Matinkylä 99 White:n avoimet harjoitukset

 

Blues Matinkylä 99 White: Avoimet harjoitukset keväällä 2012

 

Blues MK 99 White on Matinkylä 1999 ikäryhmän haastajaryhmä. Tavoitteena on kehittää pelaajia Blues Matinkylän 99 kilparyhmään (Blue). Kaudella 2012–2013 pelaamme AAA-divisioonassa yhdellä joukkueella ja AA-aluesarjassa yhdellä joukkueella.

Jos olet motivoitunut AAA-AA+ tasoinen pelimies, olet tervetullut avoimiin harjoituksiimme tavoittelemaan paikkaa joukkueesta. Avoimet harjoitukset pidetään tiistaina 10.4. ja tiistaina 17.4. Tarkempi aikataulu ja infopaketti toimitetaan ilmoittautuneille viikolla 14. Ilmoittautumiset joukkueenjohtaja Jarkko Malmille 5.4.2012 mennessä sähköpostitse: jarkko.malm@kaha.fi. Vain etukäteen ilmoittautuneet otetaan mukaan harjoituksiin.

Ilmoita pelaajan nimi, pelipaikka, kätisyys, pelivuodet sekä joukkueet, yhteystiedot (s.posti sekä puh.) ja syntymäaika.

Jos et pääse avoimiin harjoituksiin ja haluat tavoitella paikkaa joukkueesta, niin sovi asiasta erikseen joukkueenjohtajan kanssa.

Joukkue nimetään viimeistään 25.4. Siirtoja tasolta toiselle tehdään kauden aikana, jos valmennus katsoo sen pelaajan kehityksen kannalta olevan aiheellista.

Pelaamme ja harjoittelemme ensi kaudella 4 kertaa viikossa. Jokaiseen tapahtumaan kuuluu ohjattua oheisharjoittelua 1,5h (1h ennen jäätä ja 0,5h loppuverryttely) sekä jääharjoittelua 1,5h.

Perusperiaatteena pelaajillamme on aina halu tehdä asiat huolellisesti, yrittää joka tilanteessa täysillä ja halu kehittää itseään urheilijana sekä toimia joukkueen sääntöjen ja periaatteiden mukaan.

Lisätietoja saat joukkueenjohtajalta sähköpostitse tai puhelimitse 0400 896 344

Tulosta
©Copyright: Blues Engine : JoPoX